Biker Bunny

Biker Bunny

Ach ja sommige dagen gaan goed en op andere maak je je onsterfelijk belachelijk door het vertellen van een konijnenmop…Nou is er niets mis met een leuke konijnenmop, alleen wel als je het tijdens een videoconference doet, en je genoodzaakt bent de flapperende oren van een konijn op een motor na te doen…Nu is dit gisteren gebeurd, en het erge was dat de mensen met wie we in videoconference waren, mij gezien hebben..en de mop niet leuk vonden..Tot grote lol van mijn collega’s natuurlijk (die hem btw wél leuk vonden)
En om het nog erger te maken hadden we vandaag uitgerekend díe mensen over de vloer en ik doodleuk word voorgesteld als “Sarah van het motorkonijn”

Waarop de mensen me vragen de mop nog een keer te doen, want wat bleek nou..de clou hadden ze wel meegekregen alleen de mop niet :s En ach ja als je je 1x onsterfelijk belachelijk kunt maken, doe je dat natuurlijk wel een 2de keer! En zelfs na het zien van mijn “konijn op een motor”-act vonden ze hem…niet leuk…

Maar min en min is plus toch? Dus 2x onsterfelijk belachelijk staat tot 1x super cool! of zeg ik dat alleen maar om mezelf beter te voelen? haha!

En trouwens, we gaan de grote rondreis doen! 12 dagen en dan reizen we door Mexico, Belize, Guatamala en Honduras…Om daarna 5 daagjes te genieten van ons Superdeluxe hotel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *