About me

About me

Poging 2, ik begin hier behoorlijk handig in te worden al zeg ik het zelf!
Bedacht me net dat ik eigenlijk wel iets over mezelf zou moeten vertellen maar aangezien iedereen die deze blog kan lezen mij kent, heeft dat weinig nut. Dus dan maar niet, en ken je me niet zo goed dan leer je me vanzelf kennen.

Vandaag was echt een vet rare dag. Lars en ik gaan naar Mexico over ongeveer 2,5 week (note to myself: Lars & Sarah in Mexico blog openen?) en dat heeft nogal wat voeten in aarde. Eerst zouden we een 6-daagse rondreis doen, die ging bijna niet door. Dus hebben we ons ‘oog’ (ja, we hebben een gezamenlijk oog) laten vallen op een 12-daagse rondreis. Nu blijkt de 6-daagse weer door te gaan, maar we willen eigenlijk liever de 12-daagse doen. Snappez vous het nog?

Na veel wikken en wegen gaan we omboeken naar de 12-daagse, ja dat kost iets meer maar dan heb je ook wel meer! Morgen omboeken, leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *