Betty Boop

Betty Boop

Ik kruip over het bed naar mijn slaperige vriend, ruk de dekens van hem af zodat hij mijn goddelijk gespierde lichaam kan aanschouwen… Geschrokken kijkt hij mij aan.
Maar na mijn jachtkreet (”Jij, bent van mij!”). Geeft hij zich gewonnen. Niemand kan mijn Marlies Dekkers setje weerstaan… Althans dat maak ik op uit zijn kreten “niemand kan dat weerstaan!”… I rest my case.

Hoe anders is de werkelijkheid. Als hij mij s’avonds zachtjes wakker schud voor round 1, terwijl ik in mijn beertjes pyjama, het haar in just-in-bed look, mijn anti-knars bitje uit mijn mond trek met alle kwijldraden als gevolg…

Sexy ben ik zeker niet. Niet s’morgens vroeg, niet in mijn ondergoed, zelfs niet als ik in bad lig…
Roodverhit lig ik in bad te weken, ervan bewust dat vriendje lief elk moment de badkamer op kan lopen. Ik probeer ervoor te zorgen dat ik er op mijn voordeligst bij lig tijdens het scheren van mijn benen en het wassen van mijn haar. Met als gevolg kramp en frustratie maar hé! Wie mooi wil zijn…
Als echter na 20 minuten mijn aandacht wat verslapt en ik de meest oncharmante plekken van mijn beharing onder handen neem loopt uiteraard vriendje lief net de badkamer op… *%^&%(!!!!

Ik ben geen Betty Boop…

Na een paar maanden dit feit te hebben overdacht, kwam ik tot de conclusie dat in elke vrouw een Betty Boop schuilt. Je moet haar alleen overtuigen om naar buiten te komen. En een beetje Engels spreken.
Het duurde niet lang voor ik mijn inner Betty vond, een verwaarloosd scheldend boos wicht, meer een “Roseanne” dan Betty.
Gelukkig wilde Betty wel, maar ze had een aantal voorwaarden: 5 kilo afvallen, je met zorg kleden, eet met plezier, focus op de positieve dingen en doe waar jij je goed van (gaat) voelen.

Betty, zei ik, YOU SUCK! This means I have to work out!
Poopoopido, boerde Betty. En dreigde weer naar de Whiskey te grijpen.

Puur uit medelijden voor mijn Betty begon ik de gang naar de sportschool. En ontdekte: alles wat mijn Betty wilde vond ik daar. Ik word er gelukkiger van en ik ben 5 kilo kwijt. Ik eet weer met plezier en kleed mij met zorg. Betty fleurde helemaal op. Maar vroeg ze, moest het nou meteen platvloers worden? Paaldansen om mijn doel te bereiken? Ja, Betty zou je ook eens moeten proberen word je s-s-sexy van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *