Afzeggen

Afzeggen

Ik ben hier zo slecht in, al 3 keer heb ik het nummer opgespoord in mijn mobieltje en zelfs opgeschreven in stappen wat ik ga zeggen. Maar het ging zoals wel vaker, totaal mis. Mijn improvisatie vermogen nam een loopje met me, ik kletste uit mijn nek…

– “Hallo, hallo met Sarah van Dee spreekt u! Wij hebben morgen een afspraak…geloof ik…”

* “Hé hallo daar! Ja dat klopt”

– “Ik geloof dat ik jullie, uuh je, uuh, ú moet gaan teleurstellen”

* “Oh wa…”

– “…want inmiddels, laatst, recentelijk heb ik een nieuwe tandarts gevonden, een man die gestudeerd heeft voor tandheelkundige. Heel leuk. Jaja…”

– “…dus nu kan ik niet meer bij jullie op controle. Nou het kan wel, maar dat slaat nergens op, ik heb een andere man die naar mijn tanden kijkt nu, niet dat het niet interessant zou zijn, maar ik verdoe mijn tijd. Ik zou kunnen uitslapen, winkelen, niksen uuuh enzo…”

* “…”

– “Vlakbij mijn huis, in Maastricht, ik kan er heen lopen of op de fiets! 5 minuten niet zoals naar u, drie kwartier die rotberg op. En mijn vriend was heel blij, haha gek hè? Maar dat interesseert u natuurlijk niks, of nou ja wie zegt dat u niet geïnteresseerd bent? He? Ik geloof dat ik moet ophouden met praten”

– “Zei ik dat hardop?”…

* “???”

– “Ik wens u een fijne toekomst en misschien nog tot een dag!”

Verfrommelt staart mijn papieren stappenplan mij aan. Nou, dat ging best redelijk. Denk ik, prima, ongeveer, toch?

2 Responses »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *