Bridget Jones the second…

Bridget Jones the second…

Ooh soms vraag ik me toch af, hoe ben ik nu weer in deze situatie terecht gekomen? Waarom ik? Waarom nu? Het onsterfelijk belachelijk maken van mezelf heb ik nu verheven tot een sport… (lets stay real; Ik moet wel!)
Gisteren was het weer zover…Een collega en ik gingen kijken wat ons lengteverschil nu precies was (en waarom doen we dat ook al weer op de werkvloer?it remains a mystery to me) dus gingen we midden op de afdeling naast elkaar staan…Niets aan de hand zou je denken..Tot mijn andere collega mij erop wees dat we hakken aanhadden en er toch minstens 1 schoen per persoon uitmoest…Sta ik daar, op 1 schoen en 1 sok (thank god it was black!)…in mijn spijkerrok (charming) met ineens, out of the blue, een stuk of 20 MTRO’s erbij als extra toeschouwers en een collega van een andere afdeling die als rondleidster fungeerde; “en dit is dan de afdeling E-commerce, een hele serieuze afde…” Uhu heel serieus ja…Neej joh ik hou altijd de site draaiende op 1 schoen en 1 sok…very normal..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *